NederlandsFrançais
Muursjablonen kopen bij KunstSjablonenOver onsContactenLeveringZoekopdracht Log in
Muursjablonen kopen bij KunstSjablonenOver onsContactenLeveringZoekopdracht Log in

Online catalogus van sjablonen

Wij hebben sjablonen voor muren en decoratie van elk type - echt herbruikbaar om te schilderen of voor structuurdecoratie door gips (ook herbruikbaar). Lees meer hier: soorten stencils. Elk ontwerp uit de catalogus kan besteld worden in elke maat - u kunt kiezen uit de lijst of uw eigen ontwerp invoeren. U kunt 1 klein sjabloon kopen, er is geen minimum bestelling, maar de levering is goedkoper als u er meerdere bestelt. Om maximale kwantumkorting te krijgen, kijk in onze GROOTHANDEL sectie.

1 2 3 4 5

Enge en afschuwelijke stencils

Enge en afschuwelijke stencils

Ontdek het
Sombere en verschrikkelijke stencils op verschillende hartverscheurende thema's - een gevangenis, een spookhuis, een begraafplaats en andere leuke plaatsen. Zeer geschikt voor Goth of Emu decor, maar ook voor Halloween decoraties.
Stencils met fruit en bessen

Stencils met fruit en bessen

Ontdek het
Stencils voor het schilderen van verschillende vruchten, fruitbomen en struiken. Manden, takken en bomen. Losse patronen, tekeningen en randen voor wanddecoratie. Veel stencils voor het schilderen van druiven, druivenbladeren en wijnstokken. Stencils van appels, citroenen, ananas, kersen, watermeloen. Diverse bosvruchten.
Stencils met vissen en waterplanten

Stencils met vissen en waterplanten

Ontdek het
Stencils van onderwaterbewoners en planten. Scènes uit het leven van rivieren en meren. Grote en kleine vissen, bomen en struiken die bij het water groeien.
Sjablonen met sneeuw en vorst

Sjablonen met sneeuw en vorst

Ontdek het
Stencils voor het schilderen van winter patronen en scènes. Sneeuwpoppen en sneeuwvlokken, ijzige patronen op het raam. Winterlandschappen en met sneeuw bedekte bomen.
Sjablonen met zeeleven

Sjablonen met zeeleven

Ontdek het
Stencils over nautische thema's - symbolen van navigatie (vuurtorens, ankers, kompassen, windrozen, stuurwielen), branding, zeemeerminnen, zeewier, schelpen en veel verschillende zeilschepen.
Stencils met zeemuurschilderingen

Stencils met zeemuurschilderingen

Ontdek het
Sjablonen-murals over het zeeleven, bestaande uit verschillende delen of verschillende lagen. Het hoofdstencil - een patrijspoort - wordt gecombineerd met interne schilderingen en verschillende scènes uit het zeeleven worden verkregen.
Stencils met teksten en sets letters

Stencils met teksten en sets letters

Ontdek het
Afzonderlijke letters in diverse uitvoeringen en kant-en-klare sets van een compleet alfabet van standaardlettertypes. Diverse hiërogliefen en slagzinnen in het Latijn. Vele sets van cijfers van verschillende ontwerpen. Als u een zin of een tekst wilt bestellen, ga dan naar het gedeelte Eigen tekst.
Bulkverkoop van stencils

Bulkverkoop van stencils

Ontdek het
De sectie van de catalogus, die groothandel kits bevat - sets van verschillende identieke stencils tegen een speciale prijs. De kosten van een stencil in zo'n set is 1,5-2 keer lager dan de winkelprijs. Groothandelssets zijn onderverdeeld in thematische secties.
Stencils naar uw eigen ontwerp

Stencils naar uw eigen ontwerp

Ontdek het
Stencils naar eigen ontwerp Naast de sjablonen uit onze catalogus, kunnen wij elke sjabloon maken volgens uw schets. De kosten van een individuele stencil bestaan uit de voorbereiding van het ontwerp en de stencil zelf. De sjabloon zelf kost hetzelfde als de soortgelijke sjabloon in onze catalogus. En de kosten voor de voorbereiding van een ontwerp hangen af van de complexiteit van het werk. Om de complexiteit van het werk te beoordelen, moeten we uw ontwerp zien. Om dit te doen, stuur het ons per e-mail met vermelding van de gewenste grootte en, bij voorkeur, andere details - op welk oppervlak en met welke verf u van plan bent te tekenen, hoeveel keer u één stencil moet gebruiken, enzovoort.

Wij accepteren voor het werk elk bronmateriaal - van een schets in potlood tot een afgewerkt vectorbestand. Hoe nauwkeuriger de opdracht is en hoe eenvoudiger de tekening, hoe goedkoper de voorbereidingskosten. Gewoonlijk beginnen de voorbereidingskosten bij 35 euro en eindigen ze bij 100 euro. Er zijn echter uitzonderingen. Wij rekenen geen geld voor het inschatten van de kosten van het werk, dus stuur ons een verzoek. De termijn van de voorbereidende werkzaamheden hangt sterk af van de complexiteit, maar is meestal niet langer dan 3-4 werkdagen.

Het "product" hieronder is geen echt product, het zijn de kosten voor de voorbereiding van het ontwerp, die we toevoegen aan de winkelwagen bij het plaatsen van een bestelling. Let op - u kunt eenvoudige stencils bestellen met teksten op uw eigen, hiervoor hebben we een speciaal gedeelte van de catalogus. Voor eenvoudige tekststencils zijn er geen voorbereidingskosten. Maar als u de lay-out wilt zien voordat u gaat produceren, sturen wij u het ontwerp met alle maten toe, en dat kost 20 euro.

Als u goede ontwerpvaardigheden heeft, dan kunt u de kosten van de voorbereiding tot een minimum beperken door uw ontwerp als volgt voor te bereiden: vectorbestand in CorelDraw X6 of lager formaat (aanvaardbaar .eps of .ai niet aanvaardbaar .dwg, .dxf); het ontwerp is getekend met gesloten lijnen met nuldikte, zonder vullingen en verlopen; op elke lijn staat een minimum aantal punten; minimumgrootte van objecten of openingen 1 mm.


1 2 3 4 5© 2006-2023 Ontwerp: Natali M.
Codering: Aleks K.; Inhoud: Konsta A.