NederlandsFrançais
Muursjablonen kopen bij KunstSjablonenOver onsContactenLeveringZoekopdracht Log in
Muursjablonen kopen bij KunstSjablonenOver onsContactenLeveringZoekopdracht Log in

Online catalogus van sjablonen

Wij hebben sjablonen voor muren en decoratie van elk type - echt herbruikbaar om te schilderen of voor structuurdecoratie door gips (ook herbruikbaar). Lees meer hier: soorten stencils. Elk ontwerp uit de catalogus kan besteld worden in elke maat - u kunt kiezen uit de lijst of uw eigen ontwerp invoeren. U kunt 1 klein sjabloon kopen, er is geen minimum bestelling, maar de levering is goedkoper als u er meerdere bestelt. Om maximale kwantumkorting te krijgen, kijk in onze GROOTHANDEL sectie.

1 2 3 4 5

Afgeprijsde stencils

Afgeprijsde stencils

Ontdek het
Afgeprijsde stencils van verschillende stijlen. Ze zijn prima en zonder enige schade, gewoon werden geproduceerd door de fout in hoeveelheid of grootte voor andere klanten. Door de lange opslagtijd is het mogelijk dat ze gekruld zijn. Dit is gemakkelijk te verhelpen door ze in de tegenovergestelde richting te draaien.
Stencils met uw tekst

Stencils met uw tekst

Ontdek het
Hier kunt u sjablonen bestellen met elke gewenste tekst: voor industriële markering, schrijven op de muur, huisadres, maar ook de naam van een schip of boot. U kunt een ander lettertype kiezen en elke grootte instellen - de prijs wordt automatisch berekend. Let op: sjablonen met een breedte van meer dan 120 cm en een hoogte van meer dan 92 cm worden uit twee of meer delen gemaakt. Als u wilt dat wij de lay-out van de tekst voor u maken, dan moet u betalen voor het maken van de lay-out. Om dit te doen, voeg DIT toe aan uw winkelwagen.
Muursjablonen met herhalende patronen

Muursjablonen met herhalende patronen

Ontdek het
Herbruikbare muursjablonen met herhalende patronen - decoraties maken op muren. Elk ornament heeft de herhalings- en uitlijningselementen zodat u een naadloos decor krijgt dat perfect op zichzelf aansluit. Behangstencils hebben meestal meerdere herhalingen maar de maten worden weergegeven voor één herhaling - tenzij anders vermeld. Eén stencil is genoeg om een groot gebied te schilderen.
Stencils van grote afmetingen

Stencils van grote afmetingen

Ontdek het
Collectie van stencilontwerpen bedoeld als schilderijen van groot formaat. Verschillende stencils, meestal met bloemmotieven. Dergelijke motieven worden meestal gebruikt voor muurdecoratie maar zijn ook populair om op grote meubelen te schilderen - deuren of zijkanten. Decoratie van objecten buitenshuis zoals buitenmuren of poorten vereist ook grote ontwerpen. Vergeet niet dat al onze stencils uit alle andere secties kunnen worden besteld in elke grote maat die u nodig hebt. Het verschil van deze ontwerpen is dat ze in eerste instantie een groot formaat details hebben.
Sjablonen voor hoeken

Sjablonen voor hoeken

Ontdek het
Sjablonen van verschillende ontwerpen en stijlen, maar ze hebben allemaal de vorm van een hoek. Met hoekstencils kunt u vierkante voorwerpen versieren (tafel, vloer, tafelkleed). Ook dit type motieven kan, als je ze 4 keer herhaalt rond het centrum met het hoekpunt binnenin, een medaillon maken - centraal rond motief. Als je ze ook 4 keer herhaalt met het hoekpunt naar buiten, krijg je een framedecor.
Ronde sjablonen

Ronde sjablonen

Ontdek het
Sjablonen van verschillende stijlen en ontwerprichtingen, verenigd door één gemeenschappelijk kenmerk - ze zijn allemaal gemaakt in de vorm van een cirkel of zijn bedoeld om een cirkel te tekenen. Het hoeft niet noodzakelijk een geometrische cirkel te zijn, maar gewoon een patroon met centrale symmetrie. Ook in deze sectie vindt u ring-stencils.
Randen stencils

Randen stencils

Ontdek het
Deze sectie bevat stencils met het herhaalde patroon voor het schilderen van randen en kaders. Deze patronen hebben speciale markeringen of herhaalde elementen om ze perfect op elkaar af te stemmen. De sjablonen zijn herbruikbaar, dus door er maar één te gebruiken kunt u een eindeloze decoratieve lijn schilderen.
Sets van sjablonen in dezelfde stijl

Sets van sjablonen in dezelfde stijl

Ontdek het
Sjablonen van verschillende types (hoeken, randen, medaillons), die qua ontwerp bij elkaar passen. Meestal gebruikt voor het decoreren van plafonds of vloeren. In deze catalogus, stencils van verschillende stijlen, ze zijn ook te vinden in andere secties. Als een stencil een andere in dezelfde stijl heeft, dan eindigt de productcode met een letter - gebruik zoeken en voer deze code in zonder letter.
Stencils met abstracte motieven

Stencils met abstracte motieven

Ontdek het
Sjablonen met abstracte ontwerpen - optische illusies, geometrische figuren en enkele onbekende kunstvoorwerpen. Verschillende sjablonen gebaseerd op schilderijen en grafieken uit het midden van de vorige eeuw. Hoek abstract stencils, abstracte motieven, Chevron behang patronen.
Oude amerikaanse thema

Oude amerikaanse thema's sjablonen

Ontdek het
Een kleine catalogus van sjablonen over het thema Amerika vóór de komst van de kolonialisten, attributen en voorwerpen van de oorspronkelijke bewoners van Amerika - Indianen, alsmede dieren die kenmerkend zijn voor de Amerikaanse prairies. Indianenhoeden, -kransen en -veren. Buffels, grizzly's, steppe wolven, adelaars. En ook een symbool van de moderne USA - het vrijheidsbeeld.
Arabische sjablonen

Arabische sjablonen

Ontdek het
Arabische sjablonen - verfijnde oosterse (Arabesque) middeleeuwse ornamenten gemaakt van geometrische elementen. Arabisch schrift, Perzische medaillons, ornamenten van moskeeën uit het Alhambra.
Sjablonen met herkenningspunten en gebouwen

Sjablonen met herkenningspunten en gebouwen

Ontdek het
Architectuur sjablonen met wereldwijde herkenningspunten en iconische gebouwen. Ook een aantal stedelijke landschappen en architectuur details en elementen - lantaarns, ramen, poorten en pilaren.
Stencils met oude Azteekse motieven

Stencils met oude Azteekse motieven

Ontdek het
Sjablonen over de thema's van het pre-Colombiaanse tijdperk van Amerika, de Azteekse beschaving en de Maya's. Epische personages en religieuze symbolen. Goden van de Azteken en de beroemde Maya-kalender.
Stencils met tuin- en veldbloemen

Stencils met tuin- en veldbloemen

Ontdek het
Stencils voor het tekenen van verschillende bloemen - tuin en veld, groot en klein, gewoon en ongewoon. Echte bloemen met namen en fabelachtige, fictieve bloemen. Er is een aparte sectie in de catalogus voor rozenbloemen.
Stencils met bomen en struiken

Stencils met bomen en struiken

Ontdek het
Art stencils voor het tekenen van grote en kleine bomen. Met behulp van onze sjablonen tekent u bloeiende en dode bomen zonder gebladerte, bomen in de stijl van modern, de takken van wilg, sakura, eik, esdoorn en andere bomen. Berkenstammen en grote tropische palmbomen.

1 2 3 4 5© 2006-2024 Ontwerp: Natali M.
Codering: Aleks K.; Inhoud: Konsta A.